29 Ιουνίου 2016

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε η συγκέντρωση των στοιχείων όσων ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ΑΓΩΓΗ για την διεκδίκηση των απαιτήσεων τους κατά της ΠΥΡΣΟΣ Α.Ε. Η διαδικασία για τη συγκέντρωση των στοιχείων και των απαραίτητων εγγράφων, όπως και στην περίπτωση των ασφαλιστικών μέτρων, πραγματοποιείται με την πολύτιμη βοήθεια και συνδρομή της ΟΜΥΠΑΕ. Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στην ΟΜΥΠΑΕ μέσω του link ή στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ.: 210 5325146 & 210 5325147, Θηβών 357 Αιγάλεω, Τ.Κ. 12 244,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

 

 

 

22 Ιουνίου 2016

Δεκτή έκανε σήμερα το Πρωτοδικείο Αθηνών την ομαδική αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των πρώην εργαζομένων της ΠΥΡΣΟΣ Α.Ε. και της ΟΜΥΠΑΕ, που δίκασε η Δικηγόρος Καραπαναγιώτου Ειρήνη, διατάσσοντας την απαγόρευση πραγματικής και νομικής μεταβολής της περιουσίας της εταιρείας. 

13 Ιουνίου 2016

Σημαντική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου επί αιτήσεως ανάκλησης πράξεως κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, την οποία καταθέσαμε υπέρ εταιρείας-πελάτη μας η οποία αρχικώς είχε αποκλεισθεί από την κατακύρωση Διεθνούς Ανοιχτού Μειοδοτικού Διαγωνισμού και η οποία τελικώς κατόπιν της παραδοχής της αιτήσεως μας δικαιώθηκε. Το οικονομικό αντικείμενο του διαγωνισμού για το μέρος που μας αφορά ξεπερνά τις 750.000€.     

03 Ιουνίου 2016

Άμεση οικονομική ενίσχυση και εγγραφή στο ταμείο ανεργίας, αλλά και τη μέριμνα για την κίνηση ποινικής διώξεως κατά των υπευθύνων της εταιρείας ΠΥΡΣΟΣ Α.Ε. υποσχέθηκε το Υπουργείο Εργασίας μετά τη σημερινή συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων στην οποία συμμετείχε και η κυρία Καραπαναγιώτου Ειρήνη. Η συμμετοχή των εργαζομένων στην πορεία διαμαρτυρίας που προηγήθηκε ήταν ιδιαίτερα δυναμική και πειστική για το δίκαιο των αιτημάτων τους.   

03 Ιουνίου 2016

Λόγω του μεγάλου αριθμού των ενδιαφερομένων με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, η συγκέντρωση στοιχείων και η ενημέρωση σχετικά με τις νομικές ενέργειες κατά της ΠΥΡΣΟΣ Α.Ε. θα πραγματοποιείται μέσω της ΟΜΥΠΑΕ

τηλ. : 21114113819

http://omypae.gr/ 

https://www.facebook.com/omypae.gr/?fref=ts

02 Ιουνίου 2016

Πορεία διαμαρτυρίας για την ΠΥΡΣΟΣ Α.Ε. και συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας κ. Κατρούγκαλο 

01 Ιουνίου 2016

Ξεκίνησε η διαδικασία συγκέντρωσης των στοιχείων των εργαζομένων της εταιρείας που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις ομαδικές αγωγές για την διεκδίκηση των οφειλομένων. Η ακριβής διαδικασία επικοινωνίας με το γραφείο μας θα ανακοινωθεί άμεσα προσεχώς.