20 Ιανουαρίου 2014

Mε 2.388 μοναδικούς επισκέπτες στην ιστοσελίδα μας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσοι με τις επισκέψεiς τους ανέδειξαν τη σελίδα μας σε μία από τις δημοφιλέστερες στην κατηγορία της. Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε από τη σελίδα μας στο Facebook χρησιμοποιώντας το σχετικό εικονίδιο στο πάνω δεξιό μέρος της οθόνης σας. Για κάθε ερώτηση, απορία, πληροφορία ή διευκρίνηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, με Email ή μέσω Facebook.

10 Ιανουαρίου 2014

 

Με τον Ν.4224/2013 ρυθμίστηκε η απαγόρευση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας μέχρι 31/12/2014. Οι προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος είναι εξαιρετικά αυστηρές και οι προθεσμίες πολύ σύντομες (λ.χ. μέχρι 31 Ιανουαρίου 2014 πρέπει να στείλετε υπεύθυνη δήλωση στις τράπεζες με συγκεκριμένο περιεχόμενο αλλιώς χάνετε την προστασία του νόμου). Εντούτοις η δημοσιότητα που έχει δοθεί στο ζήτημα είναι μηδενική σε βαθμό εγκλήματος, με βέβαιο αποτέλεσμα χιλιάδες δανειολήπτες να απολέσουν την προστασία και το σπίτι τους να βγει στον πλειστηριασμό.

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά η προστασία των δανειοληπτών αφέθηκε στην εγρήγορση, την φιλοτιμία και τον επαγγελματισμό τρίτων και όχι του ελληνικού κράτους. Το γραφείο μας, με αίσθηση ευθύνης, σπεύδει να ενημερώσει τους πελάτες του αλλά και κάθε έλληνα πολίτη προκειμένου να προστατεύσουν τα σπίτια τους και την περιουσία τους. Παρακαλούμε να βοηθήσετε διαδίδοντας με όποιο μέσο διαθέτετε την παρούσα ανακοίνωση. Θα βοηθήσετε κάποιον συνάνθρωπο σας να μη χάσει το σπίτι του.